Fruit op het werk?

Kent u Re-Fruit al? Re-Fruit zag recent (mei 2016) nog het levenslicht en vecht mee in de strijd tegen voedselverspilling. Fruit of groenten die esthetisch niet volmaakt zijn worden nog te vaak doorgestuurd. Net die vruchten, die kwalitatief even goed zijn, koopt Re-Fruit op om ze voordelig aan de consument af te leveren – zonder te veel sproeistoffen.

Re-Fruit kan ook uw partner zijn. Brak u zich ook al het hoofd over hoe u uw werknemers een gezonde snack op de werkvloer kan bieden? Dankzij de verse fruitmandjes van Re-Fruit heeft u nu de oplossing!

Fruit op het werk heeft meer voordelen dan enkel de gezondheid van u en uw collega’s. Fruit op het werk is fiscaal aftrekbaar en past bovendien perfect in het kader van verantwoord maatschappelijk ondernemen.

Elke week levert Re-Fruit fruitmanden met minstens drie verschillende soorten, afhankelijk van het seizoen. Re-Fruit is de enige schakel in een korte keten van fruitboer naar consument en garandeert uiterst verse producten. De levering gebeurt na overleg met uw verantwoordelijke.

Contacteer ons nu en uw personeel geniet binnenkort van een gezonde werkomgeving!